Svět je souhrn programů a informací

04.06.2013 20:27

Zdá se Vám to fantastické? Možná. Podívejte se na takové semínko. Nese v sobě informaci – program – nejenom o tom, jaká rostlinka z něj má vyrůst, ale i kdy je nejlepší pustit klíček a začít nový život. Všechny zárodky si v sobě nesou informaci o své budoucí podobě, informaci o podobě jednotlivých orgánů a program na jejich funkci. Nejenom živý svět, ale i „neživý“. Uvedeno v uvozovkách proto, že neexistuje neživý svět. I atomy mají své vědomí, což dokazuje kvantová fyzika, a tudíž nesou informaci, svůj program. Lidé jsou složité počítače. Svůj program a informaci si nesou v DNA uložené v jádrech všech jednotlivých buněk, kterých je v lidském těle několik miliard. Když je předána chybná informace nebo je chybný program, vznikají abnormality a jedinec degraduje, je poškozen.

A to se děje právě dnes ve stále větší míře.

Temná strana přesně podle dávno připravených a v současné době realizovaných plánů na debilizaci lidstva pokračuje v šíření svých programů. Programů, které nám na náš „disk“ nahrávají, že promiskuita je normální, že homosexualita je běžná, že děti milují sex a je chyba jim ho odpírat, že je správné plodit míšence, že GMO (geneticky modifikované) plodiny jsou pro nás tím nejlepším, že každodenní zásahy do počasí – klimaterorismus - neexistuje, a pokud náhodou existuje, působí jen pro naše blaho, že chemická strava je tím nejlepším, že mainstream informuje objektivně, že a že a že …

 

Jistě byste Vy, probuzení a probouzející se čtenáři, našli těch „že“ ještě na několik stránek. A je to dobře, ne že se to děje, ale že si to uvědomujete. To znamená, že přemazáváte a přeprogramováváte svůj osobní disk.

 

Západ řeže, pitvá a zase spojuje, aby vytvořil abnormalitu, genetickou zrůdu. O tom se ví. A nic se proti tomu nedělá.

O čem se ale neví, jsou rituální obřady jimiž programují vodu, léky, potraviny… Pokud je následně zkonzumujeme, nahráváme jejich destruktivní programy na náš vlastní disk, a tím měníme naši vlastní genetickou informaci. Nemoci, životní neúspěchy, krachující vztahy…

A nejenom to. Programováni jsme prostřednictvím mainstreamových televizních a rozhlasových kanálů, internetových serverů, časopisů a novin. Programy jsou silné a temné. Je používána symbolika a obrazy, jimž většina nerozumí a ani je nezná a které jsou často pouštěny jako podprahové vjemy zejména v klipech a reklamách. Řečí Vesmíru jsou obrazy a symboly (symbol je vlastně také obraz), proto na ně reagujeme, přestože jejich význam na vědomé úrovni neznáme. O to je takové jednání zákeřnější. Mnohé západní a hollywoodské filmy nás otevřeně informují o současné stavu a dění, ale málokdo to vidí. Většina to považuje jen za dobře napsaný scénář.   

 

Co s tím? Je možné vůbec něco dělat? Tyto otázky Vás určitě napadnou.

Ano lze.

Každý počítač lze odvirovat, přeprogramovat, vyčistit. To musíme udělat sami se sebou.

Východ zná jinou, velmi účinnou, metodu. Tu znali již naši Předkové a zanechali nám ji jako dědictví. Je to v současné době jediná možná cesta, která zbyla. Je to poslední šance jak zničit destruktivní programy v nás samých.

Vědci prokázali, že pokud GMO rostliny necháme napospas volné Přírodě, obrátí destruktivní a nepřirozený proces. Časem všechny modifikace zmizí a rostlina se vrátí ke své původní formě.

Stejné by to bylo i u nás lidí. Pokud by na nás přestaly působit všechny ničící programy, vrátilo by se naše genetické nastavení do výchozí polohy. Návratu velmi napomáhá Slunce. Což je i důvod jeho neustálého zastiňování (chemtrails a haarpové mraky). To se ale zatím asi nestane.

Přesto přes všechny kladené překážky můžeme nastartovat proces obnovy a přeprogramování nás samých sami. Východní vědci znovuobjevili to, co naši Předkové již dávno znali a používali.

Programování slovem.

My můžeme sami sebe programovat na lásku, soucit a radost a přemazat programy na nenávist, násilí a neštěstí - např.

Programování slovem nám pomůže odpojit se od systému a začít stoupat po stupních duchovní evoluce. Je to na každém jednotlivci.

Nyní už není čas. Právě odbíjí „dvanáctá“.

 

Několik rad do začátku:

  • používejte kladná spojení: místo strašně, hrozně krásné - moc, hodně, velmi krásné – cítíte ten rozdíl? Hrozné jsou třeba nyní povodně …
  • slovo je energie, ohromná síla, takže velmi dobře važte svá slova, ne nadarmo české přísloví říká: „Mluviti stříbro, mlčeti zlato.“
  • jsme Slované, proto používejte české výrazy a česká slova, už tak je tam hodně převzatých z jiných jazyků, prapůvodních slovanských je jen cca 20%
  • přestaňte mluvit napůl cizojazyčně, např.: vyšší „levl“, to je „gud“, jako souhlas „OK“, Jana „from Prag“, jdeme do „šopu“ atd. – cizích slov je hodně, tato slova vás napojují na cizí programy, které jsou pro vás destruktivní
  • objevte znovu krásu českého (slovenského) jazyka a začněte mluvit tak, jak by řekla moje babička: „Jak vám zobák ´narost´.“

 

My jsme Slované a nám „zobák ´narost´“ pro slovanský jazyk, zejména pro náš český a slovenský, na který naše genetika reaguje nejlépe. Proto teď v hodině dvanácté, můžeme náš osobní počítač (naši DNA) zavirovaný viry s destruktivními programy očistit jenom naší vlastní řečí, na kterou reaguje.

 

Řečí a jednotlivými slovy můžeme působit i na stravu, kterou konzumujeme, a upravit si ji energeticky a programově ve svůj prospěch, stejně tak můžeme měnit program vody. Zejména u vody je to důležité, protože naše tělo je zhruba ze 75% z vody, a tudíž program, který nese voda, jíž pijeme, velmi silně ovlivňuje naše tělo.

 

Ve spolupráci s kolegy chystáme na toto téma knížku, v níž bychom Vás chtěli hlouběji seznámit s některými principy a naučit vás, jak sami slovem nastavit své tělo a psychiku do souladu s Prajiskrou ve vašem srdci a se Zdrojem Ra-M-Cha.

 

Již na ní pracujeme, proto jsem se odmlčela v psaní článků. Pokud by vás zajímala, dejte prosím vědět na můj mail (veraoveckova@gmail.com), abychom podle vašeho zájmu upravili náklad. Děkuji za všechny.

 

NECHŤ NÁS CHRÁNÍ SLOVO.

SLÁVA BOHŮM I PŘEDKŮM NAŠIM!