Srdce

24.02.2013 22:02

Dnešní povídání začnu rčením: „Ráno moudřejší večera.“

 

Proč? Řešíme-li nějaký problém a nevíme-li si s ním rady, uložíme jej večer před spaním k srdci. Srdce nám dá ráno odpověď. Proč? Protože srdce ví vše. V srdci je láska i moudrost. S jedinou silou nedokáží temní manipulovat, a to je síla srdce. Na tu jsou krátcí. Proč? Energie srdce vibruje na podstatně vyšších frekvencích, než jakých jsou temní schopni dosáhnout, proto nemohou Vědomí srdce ovlivnit.

 

Už jako malá holka jsem přemýšlela nad tím, proč má srdce právě tu podobu, jakou má, jakou se znázorňuje. A na nic jsem nepřišla. Až dosud. Vysvětlení je zcela jednoduché, jak už to tak bývá. Je to můj pohled a mé pochopení symbolu.

 

OsobaKaždý kolem sebe máme energetický obal, který má podobu vajíčka, bubliny až kapky. Správně je ve svém nejužším místě nahoře napojen na Svědomí (Světlé společné Vědomí lidí a Bohů) a ve své nejširší části vespod napojen na Matku Zemi Živu. Je hodně podobný cibuli, skládá se z mnoha vrstev, ve spodní části „kořeny“ spojuje svoje bytí se Živou a v horní části „natí“ čerpá ze Svědomí ze světa Slavi. Od toho je odvozen i název OSOBA – osídlená bublina. Pro osobu se užívá runa člověk – člo = čelo ( místo pro umístění obrazů v mysli, díky kterým se myšlenky projevují v činech) a – věk – vek ( označuje míru času, to znamená periodu životní cesty).

 

Srdce

 

 

 

Každý z nás se na zem rodí s úkolem v určitém časovém rámci něco splnit, s cílem něčeho dosáhnout. Někdy se životy jednotlivců spojí, jindy rozejdou. Srdce si dávají zamilovaní lidé, kteří své životy spojují v jeden společný. Životní úkoly se jim prolínají a cíle se spojují v jeden. Jejich energetické bubliny se prolnou, splynou a sjednotí, řeč a projev se přizpůsobí jeden druhému, směřovat budou ke společnému cíli. Srdce  = sjednocení řeči dvou cílů.

 

 

Grafickým ztvárněním a symbolem sjednocení dvou osob je srdce. Dvě bubliny (kapky) – osoby s energetickým obalem – přimknuté k sobě. Správně by měla špička srdce směřovat vzhůru, aby zůstalo napojení Srdce na Svědomí a Slav.

 

Srdce

 

 

Srdce se ale vždy zobrazuje v opačné poloze, špičkou dolů, čímž je symbolicky odpojeno od energií a informací Svědomí a Slavi. Dva lidé jsou sice spojeni společnou řečí, ale jsou na to sami. Jsou odříznuti nejen od Matky Země, ale i od Rodu, Předků a Bohů. Jsou doslova a do písmene vzhůru nohama. Z pozitivního symbolu se stává negativní, jak to velmi dobře temná strana umí využít ve svůj prospěch.