Rakovina je dar

15.02.2012 13:44

Co nevíme o rakovině

Rakoviny se každý bojí, ale málokdo ví, že rakovina nám prodlužuje život. Proto je pro nás darem a poslední možností, změnit svůj dosavadní styl života. Rakovina vzniká v překyseleném organismu. V tomto stavu by nám naše tělo již dávno vypovědělo službu, ale máme tady záchrannou brzdu - rakovinu. Tou se organismus chrání před kolapsem a prodlužuje si život jako celek. My ji mylně chápeme jako nemoc.

 

Jak to tedy v těle funguje - zjednodušeně řečeno:

Organismus není schopen života pod určitou hranici kyselosti. Proto nejdříve odebírá alkalické minerály z našich tkání, aby kyselost neutralizoval. Když se zásoba minerálů vyčerpá, tělo ztrácí možnost neutralizace kyselosti a kyseliny ukládá v tkáních. Kyselých odpadních látek přibývá a tělu se již nedaří jich zbavovat, proto je začne ukládat v různých orgánech a tukových tkáních. A odpadu přibývá. Nastupuje další obranný mechanismus našeho těla, a to zapouzdření - vzniká rakovina.

 

Varovný prst

Rakovina je tedy posledním voláním našeho organismu o pomoc. Je to zdvižený prst našeho těla, které nám říká: "Koukej s tím něco dělat, já už dál takto nemohu žít!" A my děláme. Začnete své tělo ještě více otravovat "léky" a oslabovat invazivními metodami. Neléčíme příčinu, ale následek. Proto je tak malé procento úspěšnosti a velké procento recidiv.

 

Co dělat?

Co nejrychleji začít s odkyselením organismu, doplněním minerálů k jeho alkalizaci, s důkladnou hydratací našeho těla a čištěním přírodními prostředky od toxinů. Tělo postupně začne rozpoštět nádory a vrátí se mu vitalita a zdraví. Vypusťte stres, zoufalství, zlobu, strach a veškeré negativní emoce, které přispívají k překyselení těla. Naopak žijte každý den naplno a naplňte ho štěstím. Milujte své tělo takové, jaké je, a představujete si, jak vás rakovina opouští a tělo se pročišťuje. Chce to změnu nejen jídelníčku, ale hlavně našich vnitřních postojů. Přijměte lásku do svého života. Proces návratu ke zdraví je dlouhodobý a náročný, vždyť rakovina se nám nevytvořila přes noc,  je ale možný.

 

Podrobněji se dočtete v mé knížce nebo se dovíte na mých přednáškách či při osobní konzultaci.