Poselství vody

04.08.2013 13:32

Voda nám vzkazuje a voda hlaholí:

„Já jsem ty a ty jsi já, jsem čistá a průzračná, jsem moře, řeka i potok, jsem v tobě a ty jsi ve mně, jsme jeden, voda je celek.

Kapka křišťálově čisté vody šíří svou mocí čistotu dál. Přijímejte tuto informaci, vody na celé Zemi přijímejte čistotu a vypuďte špínu, nákazu a jedy. Vraťte je těm, kdo Vám je dal. Předávám Vám program očisty a informaci o síle průzračně čisté vody, do níž se vrací život. Život a Světlo vítězí.“

 

Máme moc pomoc nejen sobě, ale i Přírodě a celé Zemi. Máme moc pomáhat láskou. Láska je nejsilnější energie ve Vesmíru. Láska je tvořivá síla. Programy vložené skrz Lásku a Světlo v srdci jsou stálé, pevné a trvalé. Kdo získá tuto moc, může hodně pomoci při obnově celé Midgard-Země.

 

Ale pozor na své ego, které ponouká ke zneužití. Kdo zneužije svou moc, spadne ze Světla zpět do Tmy. Na úrovni této moci si již nemůžeme a nesmíme dovolit selhání. Každé selhání znamená pád. Pád zpět do hlubin Temnoty. Čím výše jsme se vyškrábali, tím hlouběji při selhání padáme.

 

Vím, o čem mluvím. Je doba „lámání chleba“ či „oddělování zrna od plev“. Času na nápravu těchto selhání už je málo. V několika posledních týdnech jsem ve svém okolí zažila několik těchto pádů.

 

Probíhá tvrdý souboj Temnoty a Světla. Daří se nám tvořit síť Světla kolem celé Země, která vytlačuje Temnotu. Jde to pomalu, Temná strana je silná. Jediná možnost, jak ji natrvalo vytlačit je Láska. Možná někdo raději vezme zbraň do rukou, i to je někdy na obranu potřeba. Ale násilí plodí jen násilí. Je to sice obrana dobra, ale působí na stejné energetické úrovni. Je potřeba se posunout o stupeň výše na energetické úrovni a posílit tak energetické pole kolem Země. Posílením a povýšením frekvence svého těla a napojení se na Vyšší Vědomí, posilujeme zároveň všechny, kteří se v něm nachází a snaží se o totéž. Naopak bytosti s nižšími energiemi se v něm cítí velmi špatně. Utíkají. Tím je vypudíme z celé planety. Nyní je potřeba na sobě intenzívně pracovat. Co a jak dělat je u každého jiné.

 

Někdo potřebuje doladit své emoce, jiný doplnit informace o fungování světa, někdo upravit své vztahy s okolím atd., nyní je doba úročení, posledních splátek a zkoušek. Síla každého jednoho probuzeného člověka, který vstoupí se splacenými účty a splněnými zkouškami do Světla, velmi přispívá posunu celé Země.

 

Proč jsem článek nazvala „Poselství vody“? Díky Vodě jsem si uvědomila, jak mocné jsou programy vložené Temnou stranou do všeho kolem nás. Jídla, materiálů, vody, vzduchu, informací atd. Vstřebáváme je se vším kolem nás. Je potřeba silných vyspělých bytostí, které tyto programy začnou rušit a uvádět je na jejich prapůvodní Světlé nastavení. Uvědomila jsem si to díky vodě. Před čtrnácti dny, právě když začínala vedra (způsobená opět manipulací s počasím), jsme napustili malý bazén, aby bylo kam skočit se osvěžit. Každým rokem spolkl mnoho bazénové chemie a ještě jsme alespoň jednou v průběhu léta vyměňovali vodu, protože v tom malém objemu měla stále tendenci zarůstat řasami - zelenat. Letos je to jinak.

Voda bez chemie

Druhý den po napuštění jsem vstoupila do vody a požádala ji, aby přijala program „křišťálově čisté vody a program samočisticí schopnosti“ a poděkovala jí za to, že jej ode mne přijme. Voda jej přijala. Seslala mi poselství, kterým jsem začínala tento článek a požádala mne, abych vodu z bazénku předala dál do všech toků. Já jsem si vzpomněla na pohádku o vodníku Česílkovi J, kdy mu stačila jedna jediná kapka, aby se spojil s vodami ve svém rybníčku a na celé Zemi. Nabrala jsem tedy vodu do skleněného džbánku a nalila do potoka s žádostí, aby náš potůček program přijal a šířil. A poděkovala mu za to. Myšlenkou posílám tento program do oběhu s vodou, která se vypařuje z mého těla, plavek, ručníku. Posílám jej potokům, řekám, moři, ale i pramenům s díky za přijetí.

 

Je to již zhruba čtrnáct dní, co bazének využíváme, udržuje si nádherně svěží čistotu bez špetky jakékoli chemie. Je to vidět i na fotce. Denně jí poděkuju a požádám, aby si vložený program udržela. Takto můžeme pomoci vodě se očistit a ulevit jí od velké chemické zátěže. A t nejen v bazénech.

 

Kamarádka udělala totéž na vodní nádrži Rozkoš, protože pracujeme společně. Na naši otázku, jak dlouho bude trvat pročištění všech vod, byla odpověď sedm let. Věřím, že se nám podaří do sedmi let opravdu program „křišťálově čisté vody a program samočisticí schopnosti“ rozšířit po celé Zemi. Voda je na naší  Zemi základem života. Čistá voda, je základem zdravého života.

Rak

Úžasné pro mě bylo, když včera přišli sousedé (tatínek, který ukazoval synkovi, jak si jako malý hrával na potoce a dělal přehrady) a s údivem nám přišli v kyblíku ukázat raka, který se po mnoha letech vrátil zpět. Raka, který je barometrem čistoty vody. Úžasné a děkuji. Jen co jsme si jen vyfotili, šupajdil zpět pod svůj kámen.

 

Děkuji vodě, že naplňuje náš program „křišťálově čisté vody a program samočisticí schopnosti“. Děkuji za to, že mohu pomáhat v těchto rozhodujících dnech.

 

Jsi-li dobrý, přidej se, jsi-li zlý, odejdi.