Manipulace

23.10.2012 23:03

Energie kolem nás narůstá. Cítí to mnozí z nás. Jak bylo předpovězeno, odhalují se mnohé tisíciletí utajované informace. Zároveň s nimi přichází i mnoho falešných proroků a falešných mesiášů, kteří nás klamou. Klamou nás velmi záludným způsobem. Předávají nám tyto pravdivé a tajené informace, předávají je cíleně, někdy po doušcích, jindy nás až zahlcují. A my hltáme, hledáme, pátráme, skládáme, ale občas zapomínáme být obezřetní.

Do těch pravd jsou vkládána zrnka jedu, polopravd a nepravd. Jsme manipulováni i manipulovatelní.

 

Naše planeta Midgard – Zem, nerosty, rostliny, živočichové i my lidé máme společné vědomí, kterému říkáme Svědomí. Toto vědomí vytváří iluzi kolem nás, kterou nazýváme realitou. Realit je nepřeberné množství. Přirovnám to k jezírku. Pokud bude voda čistá a klidná, uvidíme na jeho dno. Uvidíme množství možností – kamínků, rostlin, živočichů – můžeme si vybírat. Když bude ale voda kalná, neuvidíme nic. Bude-li voda sice čistá, ale neklidná, náš výběr se stane zkresleným a silně omezeným. Jako přes křivá zrcadla.

Proto je velmi důležité v sobě najít klid a ticho.

 

Tříštění, děleníJe to vůbec možné? Umí to ještě lidé? Já jich znám velmi málo, kteří by uměli být sami sobě společníky – být takovými občasnými poustevníky uprostřed civilizace. Považuji to za velmi důležité, protože jenom tak získáme pro sebe klid a ticho, abychom dohlédli na dno jezírka našeho Vědomí. Tam najdeme svůj střed, získáme nadhled a rovnováhu a možnost stát se tvůrci svého života. Otevřou se nám možnosti. Staneme se sami mocnými a již tak jednoduše s námi nepůjde manipulovat. To ví vládcové tohoto světa.

 

Proto nás zahlcují podněty. Tím nám čeří a špiní naše „jezírko“. Vědomí.

Dělají z nás cíleně manipulované a manipulovatelné otroky, kteří vůbec o své moci neví.

Jak to dělají?

 

Hlasitá hudba se line odevšad, mladí – a nejenom oni - jsou jí tak přehlcení, že už bez sluchátek v uších neumí existovat. Učí se vnímat ticho jako něco špatného. Západní společnost podsouvá různé hudební podněty, které negativně programují naše myšlení. Prostřednictvím hudby jich přijímáme mnoho, některé nás vzdalují od probuzení a směřují naopak ke dnu (viz https://www.videacesky.cz/serialy/odhaleni-hudebniho-prumyslu) (https://www.youtube.com/watch?v=Gk3ed24T6-M&feature=share).

 

Nákupní centra, kam lidé chodí na nedělní procházky, místo do lesa. Co tam je? Opět hudba, reklama, hluk, neklid. Já osobně mám i pocit, že fungují jako velké vysavače životní energie. Lidé se tam chovají jako roboti. Je jich tam mnoho, ale jako by se vzájemně neviděli. Míjí se, jsou si cizí. Řada obchodů s výlohami a nic neříkajícím zbožím. Praktickou a běžnou věc denní potřeby tam člověk nekoupí. Přesto týden co týden, den co den proudí davy lidí sem a tam, tam a sem, jako by bezcílně, stále všichni „někam“ spěchají.

 

Nemusíme vytáhnout ani paty z domu a rušivý element je i tady. Televize. Nahlíží nám do obýváků, kuchyní, ložnic, dětských pokojů. To abychom mohli sledovat ten svůj program, každý zvlášť a samostatně. V koutku svého pokoje se bát při vraždách a hororech. Nechybí už ani ty v přímém přenosu. Jsme otrlí. Není to za dveřmi, tak se nás to netýká. I za těmi dveřmi je to pro některé z nás daleko, možná se probudí, až to bude v jejich obýváku. Ale to už bude pozdě. Každý bude povinně vlastnit svoji televizi, která rozezná jeho obličej a bude posílat zprávu do centra, že právě tento človíček sleduje správný program.

Orwellovská fikce čí realita blízké doby?

Vždyť televize rozeznávající obličej jsou již na trhu.

 

A co reklamy? Hrnou se na nás ze všech stran. Co třeba tyto: https://orgo-net.blogspot.cz/2012/10/reklamy-o2-divne-veci-na-obloze.html Nejsou zdaleka jediné. Myslíte, že symbolika v nich použitá je náhodná? Nechám na vašem zvážení.

 

Dalším velmi silným prostředkem, který nás odvádí od poznání je „kouskování“. Úžasným příkladem je věda. Dříve jeden člověk obsáhl několik vědních oborů, měl nadhled a dokázal kombinovat. Dnes nejenže jeden člověk neobsáhne několik oborů, ale neobsáhne ani jeden. I ten jeden se dělí na podobory a ty ještě dále, takže každý se pitvá jen ve svém malém kousíčku a absolutně ztrácí přehled nad tím, co vlastně bádají. Přirovnám to ke zkoumání zvířete. Dříve vědec viděl zvíře jako celého živočicha v jeho přírodním prostředím a zkoumal jej jako jeden celek. Dnes se zkoumá zvlášť chlup z ocasu a chlup z břicha a pravá tlapka a levé oko. Poznáme kdejaký detail, ale ztrácí se nejen povědomí o tom, jak celé zvíře vypadá, ale už úplně mizí o tom, jak a kde žije. Ztráta toho nadhledu je opět cílená.

 

Ztratíme-li nadhled, ztratíme schopnost rozumět a chápat nejen dění ve Vesmíru, na Midgard zemi, ale i v našich domovinách.

Předhozené informace z vědy i historie přijmeme za své a tím se z nás stane opět jen zmanipulované stádo. Možná jsou to slova tvrdá, ale není moc času na výběr směru. Rozcestí se blíží.

 

Znám mnoho lidí, kteří ještě tvrdě spí a nic takového nechtějí slyšet. Stejně tak znám mnoho lidí, kteří jsou na různém stupni probouzení se.

 

Dívejte se kolem sebe. Dívejte se pozorně. Začnete nacházet mnoho stop manipulace. Jakmile si manipulaci začnete uvědomovat, budete méně náchylní jí podléhat. Určitě projdete i obdobím, v němž budete mít pocit, že je to jen zlý sen, že se probudíte a bude to pryč. Není. Není to sen. Narodili jste se do této doby, abyste pomohli matičce Zemi Midgard na jejím vzestupu. Naplánovali jste si to. Byly již pokusy dříve v dávných dobách, ale žádný se nepovedl. Teď je podle informací lidí vidoucích vzestup již jistý, jen forma je stále nejistá. Každý z vás jí může pomoci právě tím, že se odpoutá od vlivu současných diktátorů a manipulátorů.

 

Doba je složitá, Temnota se zhušťuje.

O to jsme náchylnější poslouchat krásná slova a krásné vize.

Ale pozor na to! To je opět cílená manipulace. Temnota si Vás jen přehazuje z jedné strany na druhou.

Nabízí vám jedovaté cukrátko.

 

Abychom se nenechali manipulovat a postupně sami prohlédli tento šílený systém, musíme pracovat především sami na sobě. A to je již méně populární. Každým poznáním, drobnými osvíceními na naší pouti, budeme postupně zvyšovat svoje vlastní vibrace a tím se budeme vzdalovat z moci vládnoucí strany. Je velmi důležité, abychom si sami otevřeli kanál vnímání a napojili se skrz něj na Svědomí (společné Vědomí). Abychom sami dokázali rozlišovat mezi dobrem a zlem.

Neboť nemusíme zlo konat sami, stačí mu přihlížet a nic neudělat. Nicnedělání je napomáhání zlu.

Takže neexistuje něco mezi, jak se říká v českém přísloví: „Já nic – já muzikant.“

 

Na kterou stranu se přikloníte Vy? Co jste pro změnu ochotni udělat? Nebo si říkáte: „Proč?“