Jídlo a energie

06.04.2013 15:22

Vůbec jsem vám tuto příhodu nechtěla psát. Hrála jsem si s energiemi, zkoušela a nepřikládala tomu žádnou důležitost. Jiní si ale myslí něco jiného, takže při dnešní meditaci mi bylo sděleno, že je to naopak velmi důležité pro všechny lidi a že vám tuto zkušenost mám předat.

 

Ten den mě honila mlsná. Pod tím si každý představí něco jiného. Nejdřív jsem k snídani snědla jablko, banán, pomeranč a rozinky, po chvíli mrkev, pak jsem v průběhu dopoledne chodila olupovat ledový salát a k tomu kousek květáku, a pak zase mrkev. Ovoce i zelenina byla marketová, takže mi bylo jasné, že energeticky nic moc. Napadlo mě, proměřit kyvadlem sílu a tok energie. Blížilo se poledne a hlásil se už i hlad, nejenom chutě. Naloupala jsem tedy na půlku talíře ledový salát a na druhou dala růžičky květáku. Vzala jsem kyvadélko a nejdříve měřila květák. Kyvadélko se po chvíli pomaloučku roztočilo doprava, ale neopisovalo kruh větší než desetikoruna. Nad salátem se situace opakovala. Což znamená, že sice energie správného směru, ale téměř nulová. Takže se není co divit, že po takovéto stravě mám pořád na něco chuť.

Salát

Posunula jsem tedy talíř mezi dlaně a soustředila se na tok energie. Vizualizovala jsem si ji, jak proudí mezi mými dlaněmi skrz květák a salát. Až mě z toho začaly pálit. Trvalo to jen chvilku, víc než pět minut ne. Vzala jsem opět kyvadélko a … světe div se. Roztočilo se a udělalo kruhy kolem celého velkého talíře. Nevěřila jsem vlastním očím, jak se za takovou chvilku jídlo nabilo pozitivní energií. Zkoušela jsem to několikrát. Kyvadélko jsem zastavila a znovu. Zvlášť nad salátem a zvlášť nad květákem. Vždycky se roztočilo kolem talíře.

 

Poděkovala jsem za zkušenost a s chutí jsem se pustila do jídla.  Jakou silnou energii jsem mu dodala jsem si uvědomila až večer, když mi došlo, že jsem si celé odpoledne na jídlo ani nevzpomněla. Byla jsem sytá. „Mlsná“ odběhla asi jinam.

 

Přišlo mi to jako banální příhoda. Ale není.

 

Jsou lidé, kteří to již praktikují, jiní o tom ví, ale nezabývají se tím, největší počet je těch, kteří o tom ani neví. Neví, že mají moc dodat svému jídlu energii, která jim poskytne sílu. V nastávajícím období to budeme potřebovat. Podíváte-li se kolem sebe na kvalitu stravy, na znečištění, na nařízení, která nás systematicky vrhají do umělého světa chemie, musíme se umět postarat sami o sebe. Se vším všudy. Tímto jednoduchým procesem jídlu dodáme světelnou životadárnou energii, která nás sama o sobě dokáže dokonale vyživit. Brethariáni nám ukazují cestu. Ti se už živí jenom světlem. My se stravou obohacenou o světelnou energii přijímáme nejen tuto energii, ale i toxiny, které původně v potravinách byly. Tudíž je důležité své tělo pravidelně čistit a těchto toxinů zbavovat.

 

Věřte ale, že máte možnost, jak dodat svému tělu čistou výživu a energii a upravit si tak málo kvalitní jídlo z marketů, pokud nemáte možnost kvalitnější a energeticky nabitější stravy z domácích zdrojů.