Javorový sirup se sodou

15.02.2012 12:52

 

Javorový sirup s jedlou sodou

Recept uvádí:

Smíchejte jeden díl jedlé sody (soda by měla být čistá, bez příměsi hliníku) se třemi díly (čistého, 100%) javorového sirupu. Vložte do vodní lázně, zahřejte na 40, maximálně 45°C a za rychlého míchání udržujte 5 minut. Měla by vzniknout konzistentní směs.

Užívejte 3x denně 1 čajovou lžičku  po dobu 7 – 8 dnů, potom si dejte týden pauzu, to celé opakujte celkem 3x.

Doporučuji, abyste si v průběhu terapie kontrolovali pH moči.

 

Javorový sirup se sodou je do celého těla transportován krevním řečištěm, proto se dostane do všech částí těla a žádný nádor před ním nezůstane skrytý.

 

Uvádím zde jen základní informace, více se dočtete v mé knížce nebo se dovíte na mých přednáškách či při osobní konzultaci.

 

Osobní zkušenost

V době, kdy jsem tuto směs užívala já, neznala jsem způsob užívání. Vyrobenou jsem jsem užívala 10 dní jednorázově a za tu dobu mi pH moči vzrostlo z hodnoty 4,5 na hodnotu 8, tedy velice radikálně, šokově, což se také doporučuje. Od té doby si pH udržuji kolem hodny 6,5 - 7 stále.

Mně ani většině lidí, kteří směs vařili podle zmiňovaného receptu, se nepodařilo vytvořit konzistentní směs. Připisuji to nekvalitnímu sirupu a sodě bikarboně, která zřejmě není bez příměsí. Přesto zmíněná směs fungovala. Na odstranění nežádoucích příměsí z těla (hlavně hliníku) doporučuji chlorellu, která jej na sebe naváže a z těla odvede.