Chemtrails 02 a HAARPové mraky

21.11.2012 18:57

Opět se musím vrátit k tématu neutěšenému, kterým jsou chemtrailes a umělé mraky. Chodím téměř denně alespoň na chvilku ven se psy a pozoruju oblohu. Opět musím napsat, že mě fascinuje.

Ta táhlá černá pravidelná mračna … Kde jsou časy, kdy na obloze byly k vidění jen mraky přírodní. Není to můj obor, tak se k tomu moc odborně ani vyjadřovat nemohu. Sledujete-li ale občas snímky z družice NOAA nebo z jiných družic, zarazí i laika, jak jsou oblaka pravidelná a jak jsou na snímcích znatelné čáry po chemtrails. A v neposlední řadě, jak nejsou naši „rosničkáři“ schopni předpovědět počasí ani den dopředu. Vyjma velkých změn, které nám s velkou přesností avízují i několik dní. Jak to? Že by manipulace počasí? Nenahlášená a nahlášená? Jediný odborník v Česku, který se k tomuto tématu vyjadřoval pod přezdívkou, byl Showman, ale jeho velmi zajímavý blog je již delší dobu nepřístupný. Co se stalo? Ještě že je https://orgo-net.blogspot.cz.

 

Možná někdo řekne, proč se o to zajímat, když s tím stejně nic neudělám. Ano, já nebo Vy, jako jedinci s tím opravdu nic neuděláme. Je ale důležité vědět. Protože nám shazují jedy, které otravují půdu i nás. Velmi zajímavý článek pro ty, které to zajímá, najdete na tomto webu:    https://www.czechfreepress.cz/kino-cfp/chemtrails-aerosolove-zlociny.html

   

Můžeme se alespoň bránit. Pěstovat zeleninu ve sklenících, pod střechou mít i kompost, aby do něj nepadala jedovatá dešťová voda. Hloubit studně. Český člověk je vynalézavý a tvořivý a když ví, co a odkud hrozí, řešení najde.

 

Já přidám několik fotografií. Dívejte se nad hlavu a nezavírejte oči. Je naší povinností šířit informace a pomáhat probouzejícím se duším. To není šíření strachu. Naopak. Kdo ví, nebojí se.

 Chemtrails     Chemtrails    Chemtrails a HAARPové mraky Chemtrails

 

Před pár lety jsem měla možnost se synem letět ve větroni. Úžasný pohled na naši krásnou zem. Dnes už to pomalu nelze zopakovat, protože stoupající teplé proudy, které se tvořily pod určitým typem mraků, se už vyskytují jen pomálu. A tudíž těchto stoupavých proudů ubylo a větroně padají jak hrušky. Obrazně. Prostě nevydrží ve vzduchu. V tom vzduchu jste volní, je to úžasný pocit. Hned bych letěla znovu, byť mě nebylo vždy nejlépe.

Krkonoše

 

Nyní slyším nad vrstvou mraků stíhačky a letadla, která brázdí nebe a většinou něco rozprašují. Chtěla bych vyletět nad ty mraky i nad ta letadla a vidět ničím nezastřené Slunce. Slunce a jasně modrou oblohu, jaká bývala ještě v mém dětství.

 

Kdo na to máte ;) leťte :)

 

v e-shopech
od
(Zdroj: Heureka.cz)
Kde koupit Vyhlídkové lety?
v e-shopech
od
(Zdroj: Heureka.cz)
v e-shopech
od
(Zdroj: Heureka.cz)

 

 

 

 

 

A pokud poletíte, pošlete příspěvek o svém zážitku, která ráda uveřejním.