Chemtrails

27.04.2012 08:03

chemtrails

foceno 27.01.2012 u Vrchlabí

Dnes Vás chci upozornit na jev, který mnozí znáte, chamtrails.

Já jsem mu dosud nevěnovala mnoho pozornosti, ale včerejší mraky mě k tomu přinutily. Dokonce jsem našla jednu fotografii z letošního ledna se stejným jevem. Napsala jsem našemu jedinému meteorologovi, který se tímto jevem zabývá, vystupujícímu pod přezdívkou Snowman. Dostala jsem tuto odpověď, kterou s jeho dovolením uveřejňuji:

 

„Na fotce (nahoře - pozn aut.) jsou zachycené typické chemtraily - kondenzační stopy s příměsí mnoha různých látek, které způsobí, že stopa nezmizí, ale kolem přidaných látek zkondenzují kapičky vody a vytvoří ze z nich oblačnost, která je ovšem viditelně nepřirozeně tvarovaná do rovných linií. Účely jsou různé, některé typy chemtrailů nezpůsobují ani kondenzaci, a proto nejsou rozeznatelné; naopak ty co kondenzují jsou nejčastěji vytvářené kvůli manipulaci s počasím.
A to právě bude zřejmě tento případ. Fotka je z 27.1.

a o několik dní později dorazily z dálné Sibiře a Arktidy do ČR nejsilnější mrazy od ledna 1987,

takže bych si tipl, že to s tím mělo souvislost.
Dnes ( tj. 26.4.2012 – pozn.aut.) byly také typické chemtraily na manipulaci s počasím - např. https://2.bp.blogspot.com/-wi-4xi2tO8g/T5mO-nJ526I/AAAAAAAAHhc/t77uCOZQNY4/s1600/chemtrails+26.4.2012+Praha+005.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-WUokYbVHnQY/T5mO_EgyOJI/AAAAAAAAHhk/9dPmmxxkiYk/s1600/chemtrails+26.4.2012+Praha+007.jpg
A v příštích dnes "náhodou" přijde nejteplejší počasí konce dubna v historii měření

(možná o tom napíšu dneska článek ;) ). (už je na něj odkaz níže - pozn. aut. :))
Jiné typy chemtrailů jsou například z hliníkových solí a způsobují nižší výnosy z přirozených plodin, oproti GMO rostlinám a F1 hybridům, které jsou speciálně vytvořené jako odolné proti hliníku; a také na chemtrailech bývají zárodky různých bakterií a viry; a poslední dobou se objevují případy různých nanovláken (morgellonů), či dokonce mikročipů...“

 

Dále připojuji odkazy, kde jsou zveřejněny nejen fotografie k včerejší aktivitě na obloze, ale také srážkové mapy, teplotní mapy apod. Pokud si to důkladně prohlédnete, netřeba z mé strany dalších komentářů.

https://orgo-net.blogspot.com/2012/04/dnes-si-opravdu-davali-zalezet-na.html#uds-search-results

https://snowman-orgonet.blogspot.com/2012/04/o-vcerejsim-nevidane-vydatnem.html

 

Snad jenom jeden. Opět zdůrazním, že co máte v hlavě, tak mysléte, mluvíte, tvoříte obrazy a svoji následnou realitu. Proto budete-li si připouštět strach z těchto činů proti lidem, budou na vás působit, nebudete-li to vnímat jako ohrožení, nedotkne se vás to.

Je dobré vědět, ale je špatné podléhat.

Krásné letní dny na jaře!

Chemtarils

foceno 26.04.2012 u Vrchlabí