Bílá rasa vymírá

12.03.2012 21:36

 

Proč je tomu tak?

Pro pochopení vysvětlím hlubší význam některých použitých výrazů.

Tak nejdříve slovo „RASA“. Dnes toto slovo chápeme výlučně jako typy lidí – rasa bílá, černá nebo žlutá, odvozené slovo „rasismus“ znamená nerovnost jednotlivých ras.

 

Vrátíme-li se hodně tisíc let zpět do historie, s úžasem zjistíme, že „RASA“ je zkratka slov Rod AStrany A (Strany = z kraje). Asové jsou potomky Bílých Bohů, je to vojenský název Árijců (= Pozemšťanů, ale potomků Bohů, žijících na Zemi), kteří obývali území nazývané Asia – Velká Tartarie. Asia znamenala „krajina“ Asů,

Asia = As i ja (já).

Bílá nebo Sviata Rasa, o níž se ve Védách hovoří, znamená jasnou, čistou, moudrou, zářící, spojenou se Světlem (Bohem) a vycházející ze Světla (Boha), nikoliv „svatou“ v křesťanském pojetí nebo „bílou“ jako současné dělení ras.

 

Asia byla Dŕžavou  Asů. Jejím základem byl národ, což v tehdejším chápání znamenalo souhrn rodů s mnoha rodinami. Dŕžava oproti státu nemá vládce. Je to zřízení založené na znalosti informačně-energetické struktury člověka. Život v takovém zřízení stojí na dodržování (Dŕžavě – držení – dodržování) života v harmonii s Přírodou, na dodržování Přikázání (ctít své Bohy a Předky podle slovansko-árijských véd) a žít podle Svědomí (což znamená – světlé vědomí). V takovéto společnosti se lidé dělili na „kasty“, ale nikoliv kasty - tvrdé rozdělení lidí, jak je známe v současné Indii. Kasty podle slovansko-árijských véd sdružovaly lidi stejných schopností. Nezáleželo tedy na postavení rodiny v rámci rodu, ale na vrozených schopnostech dítěte, které se určovaly podle tvaru a barvy aury.

Společnost, která je postavená na těchto poznáních, využívající vrozené schopnosti jedince, jež se ještě v průběhu života učením prohlubovaly, umožnila vytvořit odolnou strukturu společenského zřízení.

 

Tato struktura byla velmi silná a z venku nenarušitelná, přetrvala dlouhá tisíciletí.

 

Strom života

 

 

 

 

Teprve v dějinách nám již historicky známých, kdy se do slovansko-árijských rodů mísilo cizí obyvatelstvo, které s sebou přineslo zjednodušené víry obsahující zkreslené nebo již vůbec žádné informace o minulosti, stavbě Vesmíru, Země a vývoji života na Zemi. Takto postupně zevnitř nahlodávaly vnitřní prastarý systém Slovanů a Árijců, oslabovali jej, až došlo k duchovně-morální degradaci celého národa.

 

 

 

 

Výsledkem je přechod z državy na státní zřízení s vládou lidí nízké morálky dychtících po moci, bohatství a rozkoši.

Výsledkem je přijetí křesťanství - cizí víry v jednoho Boha, která z nás cíleně dělá pouze otroky, služebníky boží a již novorozenci v ní pykají za hříchy světa. Tato víra s sebou nese otroctví, smrt a záhubu, nikoliv rozkvět a světlo.

Výsledkem je přetržení spojení s Moudrostí a Věděním Předků.

 

Ty národy, které to již pochopily – např. Japonsko, Čína, Indie – a vrací se zpět ke svým starobylým kořenům a víře, vzkvétají a přibývá i jejich obyvatelstvo.

 

Národy pod tíhou víry v jednoho Boha, pod tíhou hříchu a neposkvrněného početí, postupně vymírají.

Patří  k nim i Češi. Je jim vnucována historie cizího národa a víra v cizího Boha, život věčný. To je přímá cesta k záhubě, otroctví, Tmě.

 

Odvrhněte, co je Vám podsouváno

a dovolte si objevit své kořeny Vědění, Moudrost, Víru Předků

a žijte v harmonii s Přírodou.

Dovolte si žít život teď a tady,

v radosti a ve zdraví.

 

To je cesta ke Světlu. 

 

 

zdroj: www.vedy.sk a https://www.wmmagazin.cz/