Zelené potraviny

V dnešní uspěchané době stále stále více využíváme stravování Fast-Food, společného stravování jídelen či restaurací nebo různých polotovarů.

Poskytne nám tato strava hodnotnou výživu pro naše buňky?

Potraviny v obchodech mají rok od roku nižší nutriční hodnotu a jsou rok od roku více kontaminovány různými chemikáliemi, těžkými kovy, hormony, antibiotiky atd. V ústraní nadáváme a zlobíme se. Co s tím? Řešením jsou kvalitní doplňky stravy, které jsou pěstovány v prokazatelně čistém prostředí, nejsou ničím (v možnostech naší planety) kontaminované a dodávají našemu tělu kompletní výživu. 

Naši Předkové upřednostňovali syrovou rostlinnou stravu.

Ta jim poskytovala plnou výživu, aniž by znečistila jejich tělo a poškozovala genetickou informaci nesenou v jádrech buněk. Někteří osvícení vědci, kteří se nebojí s těmito informaci vystoupit na veřejnosti, již nám o těchto pro naše Předky běžných znalostech, podávají informace.

Maso a vařená strava vede ke stárnutí buněk a k jejich degeneraci. 

Syrová strava by měla tvořit více jak 50% našeho jídelníčku.

Málokdo ale den ze dne převrátí své stravovací návyky. Určitě by to nebylo ani vhodné. Změna jídelníčku by měla být postupná. Nicméně dobrým začátkem je zařazení některých doplňků stravy jako je například zelený ječmen, řasy - chlorella nebo spirulina apod. Poskytnou našemu organismi bohatou výživu, začnou jej postupně detoxikovat a my se budeme cítit lépe.

O detoxikaci si přečtěte více zde. Tyto informace jsou pro vás velmi důležité, abyste pochopili, co se s vaším tělem v průběhu detoxikačního procesu děje.

Proč právě zelené potraviny?

Pro mě jsou rozhodující 3 základní hlediska:

velmi vysoká nutriční hodnota zelených potravin

vysoký obsah chlorofylu, který hojí naše tělo zevnitř i zvenku

rychlá a jednoduchá příprava

Vyzkoušejte sami.

Využijte nabídku zde.

Ráda poradím i s jejich užíváním, protože dokáží bez chemie a léků uzdravit naše tělo přirozenou cestou.

 

Kontakt

Věra Ovečková +420 733 587 795 vera.oveckova@gmail.com